fbpx
Ale!

Kissa-agilityn alkeet – opeta kissallesi agilitya hauskasti ja helposti

29,90  sis. alv 24%

Kissa-agilitykurssi viimein saatavilla! Kissa-agility sopii kaiken rotuisille ja ikäisille kissoille. Haluaisitko hauskan yhteisen harrastuksen sinulle ja kissallesi, mutta et tiedä kuinka aloittaa? Jos vastasit kyllä, ”Kissa-agilityn alkeet – opeta kissallesi agilitya hauskasti ja helposti” -verkkokurssi on juuri sinua varten. Et tarvitse aiempaa kokemusta kissan kouluttamisesta, vaan aloitamme ihan alkeista.

Kissa-agility on monipuolinen harrastus, jossa kissasi

 • saa liikuntaa
 • voi toteuttaa saalistusviettiään
 • kehittää ongelmanratkaisukykyään
 • parantaa sosiaalisia taitojaan

Kurssilla opit:

 • käyttämään naksutinta ja kosketuskeppiä kissan kouluttamisessa
 • kouluttamaan kissallesi kahdeksan yleisintä agilityestettä ja
 • ideoimaan esteitä kodin käyttöesineistä

Ja bonuksena saat teko-ohjeet agilityesteiden rakentamiseen.

Kissa-agilitykurssi sisältää 19 lyhyttä opetusvideota, kuvia ja tekstimateriaalia.

Saat kaiken kurssimateriaalin kerralla ja voit edetä verkkokurssia omaan tahtiisi. Kurssi on käytössäsi niin pitkään kuin haluat.

 

Yleisiä kysymyksiä kurssiin liittyen:

 • Viekö kurssi paljon aikaa? Kurssivideot ovat lyhyitä. Opiskele este kerrallaan omaan tahtiisi, sillä kurssi on käytössäsi niin pitkään kuin tarvitset. Kissalla on hyvä olla koulutustuokioita usein, mutta vähän aikaa kerrallaan.
 • Pitääkö esteet ostaa? Kurssilla saat vinkkejä, kuinka voit tehdä ensiesteitä kotoa löytyvistä tavaroista. Saat myös teko-ohjeet esteiden rakentamiseen sekä vinkin, josta voit tilata valmiita esteitä.
 • Miten verkkokurssi toimii? Maksettuasi kurssin, saat sähköpostilla tilausvahvistuksen ja salasanan kurssialustalle. Saat kaiken kurssimateriaalin kerralla ja voit opiskella omaan tahtiisi.
 • Oppiikohan kissani agilitya? Agility sopii kaikille kissoille iästä ja rodusta riippumatta. Kissa oppii, kun sillä on tarpeeksi motivaatiota.
 • Miten nopeasti kissa oppii? Säännöllisellä harjoittelulla näet tuloksia jo muutamassa päivässä. Kaikkien agilityesteiden opettelemiseen menee aloittelijalta muutama viikko.

Kurssilaisten kokemuksia:

”Mielestäni kissa-agilitykurssi on aivan mielettömän hyvä! Ohjeet ovat erittäin selkeät ja yksinkertaiset ja kuvat havainnollisia.” -Tuija, Hani ja Carlo-

”Erityisen paljon pidin rauhallisesta ja selkeästä esiintymisestäsi. Ja kissat oli tietty ihan huippuja! Oli kiva nähdä treenit niin, että kissa oli videolla aloittelija. Tykättiin kissan kanssa ihan koko kurssista. Loppujakson vinkit rohkaisee aloittelijaa kokeilemaan kissan kanssa agilitya matalalla kynnyksellä, ilman että ensin tarvii ostaa tai rakentaa esteitä ennen kuin näkee innostuuko kissa tai onko minusta kouluttajaksi.” – Minna ja Vihtori-

”Olemme kissani Silvan kanssa opetelleet rauhalliseen tahtiin temppujen alkeita kissa-agilityverkkokurssin myötä. Kurssi on ollut aloittelijalle erinomaisen selkeä ja informatiivinen ja sopiviin osiin palasteltu. Olen oppinut ohjaamaan kissaa ja Silvakin tuntuu nauttivan, mikä on tietysti tärkeintä.” -Annika Nuotiomäki-