fbpx
Lemmikkitarvike Yugien 5 myydyintä kissanlelua

Lemmikkitarvike Yugien 5 myydyintä kissanlelua 

Kaupallinen yhteistyö Yugien Lemmikkitarvikkeen kanssa.

Tässä artikkelissa tulen kertomaan, mitkä olivat Lemmikkitarvike Yugien 5 myydyintä kissanlelua vuonna 2022.  Sitä ennen muutama sananen Yugiesta. 

Yugien tarina sai alkunsa kun tamperelainen Silja Lehtoranta adoptoi rescue-kissa Furgien joulukuussa 2020. Kissaa leikittäessä onkileluja kului ja rahaa paloi. Silja ihmetteli, miksi myynnissä ei ole irrallisia vieheitä, joita voisi vaihtaa soljelliseen onkivapaan. 

Ideasta inspiroituneena Silja aloitti suunnittelemaan ja valmistamaan kissan onkileluihin vaihdettavia syöttejä. Näin onkilelu muuntui kertakäyttöisestä kestäväksi ja ekologiseksi leluksi. 

Hyvän idean lisäksi Siljalla oli takana myös vahva markkinointialan koulutus ja vuosien työkokemus kaupan alalta. Silja kaipasi uusia haasteita, jättäytyi pois päivätyöstään ja 2021 aloitti täysipäiväisenä Lemmikkitarvike Yugien yrittäjänä. 

Lemmikkitarvike Yugien 5 myydyintä kissanlelua -

Silja esittelemässä tuotteitaan Lemmikkimessuilla Tampereella. Kuva: Satu Suhonen

Mistä Lemmikkitarvike Yugie sai nimensä?

“Yugie on yhdistelmä koirani Yukin ja kissani Furgien nimistä”, Silja kertoo. Yuki on japaninpystykorva ja Furgie maatiaiskissa, jonka Silja adoptoi rescueyhdistykseltä. 

Furgie loukutettiin noin vuoden ikäisenä 90 kissan populaatiosta, joka majaili tyhjässä navetassa. Arasta ja sairaalloisesta kissasta on kehkeytynyt sosiaalinen ja viehättävä kaunokainen, joka tänä päivänä voi hyvin ja nauttii täysillä elämästä. Yukilla ja Furgiella on tärkeä rooli yrityksen mainosmalleina ja tuotteiden testaajina.

Lemmikkitarvike Yugien 5 myydyintä kissanlelua

Silja valmistaa itse käsityönä kaikki Yugie Toys kissasyötit, narulelut ja huopapallot. Kissasyötit Silja valmistaa perhonsidontaa muistuttavalla tekniikalla perinteisen yhteenliimauksen sijaan. Tuotteet kestävät näin huomattavasti paremmin rajujakin leikkejä. Kissasyötti kiinnitetään onkivavan lukkoon ja lelu on valmis leikkimiseen.

Yugien kattavasta valikoimasta löytyy jo 89 erilaista kissan onkilelun vaihtopäätä. Kaikki Yugie Toys kissasyötit sopivat kaikkiin soljellisiin onkivapoihin.

Vuoden 2022 myydyimmät tuotteet olivat:

  1. Yugie Toys Matonen
  2. Yugie Toys Huopapallo
  3. Yugie Toys Soljellinen onkilelu
  4. Yugie Toys Kissan mysteeriboksi
  5. Yugie Toys Feathery
Lemmikkitarvike Yugie matonen kissanlelu
Yugies Toys Matonen on noussut valtavaksi hitiksi ja onkin verkkokaupan myydyin tuote.

Kiemurteleva Yugie Toys Matonen kestää kuolaisetkin leikit. Sillä voi leikkiä sellaisenaan tai kiinnittää vieheeksi onkileluun. Matosia on saatavana sekä irrallisena että setteinä.

Keveä ja pehmeä Yugie Toys Huopapallo on monen kissan suosikkilelu ja äänettömyydellään varmasti myös monen kissanomistajan mieleen. 

Yllätystä kaipaaville niin kissoille kuin koirillekin on tarjolla Mysteeriboxeja, joiden sisältö vaihtelee kuukausittain. Oiva lahja vaikkapa syntymäpäiväksi!

Yugien Toys Soljellinen onkilelu on pitkäikäinen ja ekologinen kissanlelu. Metalliseen solkeen voi vaihtaa kissansyöttejä oman tai kissan toiveiden mukaan. Siima on kirkasta napakkaa muovia, joka ei mene solmuun leikkiessä. Avattuna onkivapa on lähes metrin mittainen, joten leikittäminen onnistuu vaikkapa sohvalta takamusta nostamatta.

Yugie Toys Feathery kissanlelu on perinteisiä sulkaleluja kestävämpi, koska höyheniä ei ole pelkästään liimattu yhteen, vaan ne on käsin sidottu erilliseen runkoon ja lopuksi vielä liimattu. Kissan leikkiessä lelulla höyhenet joustavat, eivätkä napsahda poikki.

Lue myös: Vertailussa kissan aktivointilelut

Tilaa ilmainen ”10 vinkkiä kissasi aktivointiin opas!”

Osallistu maksuttomalle ”Kissan koulutuksen minikurssille!”

Höyhenet ovat eettisesti tuotettuja kanan ja kukon höyheniä

Silja kertoo, että Yugien arvoja ovat mm. ekologisuus, väkivallattomuus, laatu ja kertakäyttökulttuurin minimointi. Käytännössä tämä näkyy esimerkiksi irrallaan myytävinä kissasyötteinä, paketoinnissa vältetään ylimääräistä muovin käyttöä ja suositaan kierrätysmateriaalista valmistettuja pakkausmateriaaleja.

Yugie ToysFeatheryt ja Feathery MAXIt valmistetaan eettisistä kotimaisista kukon ja kanan sulista, jotka ovat irronneet luonnollisesti. Lintuja ei kasvateta sulkasatoa varten vaan ne elävät luonnonmukaista elämää harrastekanalassa rakkaina lemmikkeinä. Sulat värjätään kotimaisena käsityönä.

Yugien valikoimasta löytyy kissanlelujen lisäksi myös laadukkaita kissanruokia ja koirille ruokaa sekä leluja. Kaikki ruuat ovat sokerittomia ja vehnättömiä.

Silja pakkaa tilaukset pahvilaatikoihin kauniisti silkkipaperiin käärittyinä ja viimeistelee paketin henkilökohtaisesti kirjoittamallaan kiitoskortilla. Kaikki ennen kello 14 tulleet tilaukset lähetetään arkisin jo samana päivänä.

Lemmikkitarvike Yugie Furgie-kissa

Kissanlelujen päätestaaja Furgie työssään. Kuva: Silja Lehtoranta

Asiakkailta saatu positiivinen palaute kannustaa Siljaa jatkamaan ja kehittämään yritystään. Silja ottaakin mielellään vastaan toiveita valikoiman laajentamiseksi, joita voi esittää verkkosivujen yhteydenottolomakkeen, Facebookin tai Instagramin kautta. Tässä muutamien asiakkaiden kokemuksia Yugien tuotteista ja palvelusta:

“Tuli ensimmäistä kertaa ostettua kissoille tuo onkilelu ja siihen mato – meni ihan lempileluksi molemmilla! Paras ostos 🤩 Koko ajan odottelevat josko onki taas rupeis viuhuun 😂😍”

“Hyvät teleskooppihuiskat, hyvä hinta-laatusuhde ja asiakaspalvelu erinomaista! Tiedämme mistä ostamme seuraavatkin lelut!”

“Matonen best! Tilattiin sulta vapa + setti leluja. Matonen on varma suosikki, jolla leikit lähtee aina käyntiin. Kestävin lelu, mitä kissoilla on ollut!”

Yugie toimii vain netissä verkkokauppana, mutta jälleenmyyntiverkosto kasvaa jatkuvasti. Yugie Toys -tuotteita myyvät jo useat alan erikoisliikkeet ja eläinlääkäriasemat. 

Joko sinä olet kissasi kanssa testannut Yugien leluja? Voit vastata kommentteihin, kiitos! Meillä onkilelu vaihtopäineen on parasta aikaa koekäytössä, mutta se onkin sitten jo oma juttunsa😉

Active Cat blogin lukijana tarjouskoodilla ACTIVECAT10 saat 10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista (ei koske Yugie Toys Mysteeriboxeja). Lemmikkitarvike Yugien valikomaan pääset tutustumaan tästä!

Lähteet:

Silja Lehtorannan haastattelu 9.1.2023

https://www.facebook.com/lemmikkitarvikeyugie

https://www.instagram.com/lemmikkitarvikeyugie/

https://www.tiktok.com/@lemmikkitarvikeyugie?is_from_webapp=1&sender_device=pc

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *