fbpx

Haluaisitko oppia kouluttamaan kissallesi temppuja?

Ja samalla oppia tuntemaan kissasi paremmin?

Nyt se on mahdollista - nimittäin saanko esitellä:

Kissan temppukoulu -verkkokurssi

Verkkokurssilla opit kouluttamaan kissallesi hauskoja ja hyödyllisiä temppuja innostavasti ja käytännönläheisesti – ja oman kissasi ehdoilla. Säännöllisellä harjoittelulla näette tuloksia jo muutamassa päivässä. Aloita yhteinen hupaisa harrastus jo tänään ja näe kuinka kotitiikerisi ilahtuu uudesta tekemisestä!

Temppuillessa kissa saa hyvää aktivointia, se voi omalla tekemisellään ja valinnoillaan vaikuttaa lopputulokseen.

Asiakkaisen toiveesta nyt ensimmäistä kertaa mahdollisuus valita myös VIP-taso, joka sisältää oman Facebook-ryhmän Kissan temppukurssilaisille!

Kissa nauttii kovasti temppuilusta

”Kiitos hyvästä kurssista! Toinen kissoistani on oppinut asiat helposti ja nopeasti. Hän alkaa heti kehrätä, kun hän näkee, että temppuhetki alkaa. Hän siis nauttii kovasti temppuilusta😊 Videosi ovat olleet selkeitä ja edenneet sopivan rauhallisessa tahdissa. Pidän myös konkreettisuudesta eli siitä, että omat kissasi esiintyvät videolla.”                    -Minna-

Kurssin avulla pääsee kissan koulutuksessa alkuun

”Lyhyet täsmälliset videot, joita oli helppo opetella kissan kanssa. Rauhallinen lähestyminen ja esimerkit eri kissojen kanssa. Kannustusta ja muistutusta, että aina ei onnistu. Olen 10 vuotta ajatellut, että olisi kiva opetella kissan kanssa jotain, mutta vasta tämän kurssin myötä pääsin alkuun.”

Kuulostaako jokin näistä sinullekin tutulta...

 • “Kissani pyörii jaloissani ja hakee jatkuvasti huomiota rasittavuuteen saakka.”
 • “Kissallani on ylipainoa, jota pitäisi saada sulatettua pois.”
 • “Kissani ei tee juuri muuta kuin nukkuu. Sen ainoa liikunta on käynti ruokakupilla ja takaisin.”
 • ”Kissani on niin energinen, että mikään aktivointileluvalikoimakaan ei tyydytä sen tekemisen tarvetta?”
 • ”Kissani repii tapetteja, huiskii tavaroita pöydiltä ja keksii jatkuvasti jotakin jäynää purkaakseen energiaansa.”
 • ”Kissani pesee itseään jatkuvasti, maukuu hermostuneesti tai pissailee vääriin paikkoihin” (kyllä, jos kyse ei ole terveysongelmasta, nämä kaikki voivat olla merkkejä turhautumisesta)
 • ”Minulla ja kissallani ei ole oikein minkäänlaista suhdetta. Kissani ei ole kovin kiinnostunut minusta.”

Sisäkissan aktivointi saattaa tuntua joskus vaikealta. Kissan aktivoimisen ei kuitenkaan tarvitse olla hankalaa tai kallista. Jo parin euron naksuttimella pääset kissan kouluttamisessa hyvin alkuun tai jopa ilman sitä, jos teet naksautuksen omalla äänelläsi.

Luonnollisessa ympäristössään kissat liikkuvat paljon ja tekevät jatkuvasti töitä ruokansa eteen. Voimme  hyödyntää tätä temppujen kouluttamisessa ja tarjota  osan kissan päivittäisestä ruuasta temppujen palkkana.

Kissat kaipaavat elämäänsä haasteita, joita me kissanomistajina voimme niille tarjota. Kissan kanssa temppuilu on loistava tapa antaa kissalle sen tarvitsemaa aivojumppaa, jossa se voi omilla valinnoillaan vaikuttaa lopputulokseen.

Säännöllinen aktivointi pitää kissasi virkeänä ja leikkisänä. Se saa myös kissasi katsomaan sinua uusin, kiinnostavin silmin!

Kirsi-ja-Nelli

Hei, olen Kirsi ja innostunut kouluttamaan kissoja!

 

On myytti, että kissaa ei voi kouluttaa. Kissat toki eroavat koirista siinä, että koirat haluavat miellyttää omistajaansa, mutta kissat vain itseään. Kissoja on kuitenkin mahdollista kouluttaa, kun tietää mikä niitä motivoi. Haluan blogikirjoitusteni ja kurssieni avulla tarjota kissanomistajille vinkkejä kissojen kouluttamiseen ja aktivointiin sekä jakaa kissojen hyvinvointiin liittyvää tietoa.

Harrastin aktiivisesti 15 vuotta koiramme Leevin kouluttamista. Opetin Leeville paljon erilaisia temppuja, harrastimme tokoa, rally-tokoa, agilitya, hakua, jälkeä, koiratanssia ja noseworkkia. Rally-tokossa voitimme voittajaluokan suomenmestaruuden vuonna 2013.

Vuosien koiran koulutuksen jälkeen tuntui luonnolliselta kokeilla samoja koulutusmetodeja kissaan, joten kaivoin laatikon perukoilta esille sekä pölyttyneen naksuttimen että kosketuskepin ja aloin kouluttamaan Nelliä. Nelli oppi mm. istumaan, antamaan tassua, seisomaan takatassuillaan, soittamaan kelloa ja suorittamaan agilityesteitä. Nelli nautti selvästi temppujen tekemisestä ja oli innokas oppimaan uutta.

Pari vuotta myöhemmin meille muutti maatiaiskissa Viiru ja toinen bengali, Sissi. Myös Viiru ja Sissi ovat innostuneita kouluttamisesta ja kirmaavat juosten paikalle, kun naksuttimen ottaa esille.

Kissoja kouluttaessa ja niiden kanssa touhutessa oppii tuntemaan hyvin kissojen erilaiset luonteenpiirteet ja suhde kissoihin on selvästi syventynyt. Kissa on viisas eläin, joka kaipaa lajinmukaista tekemistä ja koen, että erityisesti sisäkissoille meillä on sitä velvollisuus järjestää.

Mitä hyötyä kissatemppuilusta on - teille molemmille?

 • Kissasi saa aivojumppaa
 • Sen itseluottamus vahvistuu
 • Parantaa keskittymis- ja ongelmanratkaisukykyä
 • Kissasi mahdollinen häiriökäyttäytyminen vähenee
 • Syventää sinun ja kissasi välistä suhdetta
 • Aktivoimalla säännöllisesti kissaasi se pysyy virkeänä, leikkisänä ja hyvinvoivana.

Kouluta fiksu katti ja pidä hulvattoman hauskaa kissasi kanssa

Kissan temppukoulu -verkkokurssilla…

✅ Saat katsottavaksesi 19 lyhyttä ja selkeää videota sekä kirjalliset ohjeet, joiden avulla opit opettamaan askel askeleelta 10 hauskaa temppua ja 2 hyötytemppua kissallesi omassa kodissasi, kissalle turvallisessa ympäristössä.

✅ Temppujen opetus on palasteltu pieniin osiin, jotta kissasi kokisi paljon onnistumisia. Toiset kissat oppivat nopeammin kuin toiset. Koulutuksessa edetään aina kissan luonteen mukaan ja kissan ehdoilla.

✅ Aloitat temppujen opettamisen helpoista tempuista kohti vaikeampia. Toki opetusjärjestystä voit tarvittaessa vaihtaa, jos se tuntuu teistä luontevammalta.

✅ Saat kaiken kurssimateriaalin kerralla ja voit edetä verkkokurssilla omaan tahtiisi. Kurssi on käytössäsi niin pitkään kuin haluat.

”Tarmo on valtavan innokas oppimaan uutta, häntä heiluu ja välillä kehrääkin kesken kaiken. Selkeät lyhyet videot auttavat palveluskuntaa kokeilemaan kaikkea uutta ja jännittävää. Meillä oli hienoja hetkiä yhdessä kissan kanssa. Kiitos erinomaisesta kurssista!”

Tämä on sinulle, jos...

 • sinulla on kissa (rodulla ja iällä ei väliä)
 • olet ajatellut, että olisi kiva opetella kissan kanssa jotain (mutta et oikein tiedä vielä mitä)
 • haluat välttää raadellut tapetit ja muut kolttoset, joihin tylsistynyt kissa saattaa tekemisen puutteessa energiansa käyttää (koska kissa ei ole tahallaan ilkeä – sekin kaipaa tekemistä!)
 • olet miettinyt, miten kissa motivoidaan tekemään asioita (kyllä, kissaa voidaan kouluttaa ihan niin kuin koiraakin)
 • jos kissallesi on kertynyt hieman ylimääräistä vyötärölle ja haluat aktivoida kissasi liikkeelle hauskasti ja helposti (koska tosiasia on, että luonnossa kissa liikkuu koko ajan – sisällä sohvannurkkaan on helppo unohtua)
 • kissasi vaikuttaa turhautuneelta, masentuneelta tai passiiviselta ja haluat sytyttää kissasi silmät ilosta ja innosta (koska mitäpä emme tekisi parhaiden ystäviemme hyvinvoinnin eteen)
 • haluat oppia tuntemaan kissasi paremmin (koulutustuokioissa kissasi luonteenpiirteet pääsevät esille)
 
Kissan temppukoulu. Kissa soittaa tassullaan soittokelloa.

Kurssin käytyäsi tiedät, kuinka...

✅ Hyödynnät naksutinta ja kosketuskeppiä kissasi kouluttamisessa (koska ne ovat hitsin näppäriä apuvälineitä)

✅ Opetat kissasi antamaan tassua, kierähtämään, soittamaan kelloa (ja monta muuta temppua)

✅ Koulutat kissaasi ja voit samalla periaatteella opettaa kissallesi mitä ikinä keksitkään (vain oma mielikuvituksesi on rajana)

Kissan temppukoulu -verkkokurssi tarjoushintaan

39,90€

(ovh 49,90€)

Nyt mahdollisuus myös VIP-tasoon!

(Tarjolla vain 20 paikkaa)

VIP-taso sisältää verkkokurssin lisäksi Facebook-ryhmän, jossa voit kysyä neuvoa, jakaa onnistumisiasi ja tutustua toisiin kissatemppuilua harrastaviin. Olen ryhmässä mukana kommentoimassa ja vastailemassa.

69,90€

(ovh 89,90€)

Tarjous voimassa vain tiistaihin 16.4.2024 klo 21.00. Seuraavan kerran Kissan temppukurssi on tarjolla vasta ensi vuonna. Koska tarjoan henkilökohtaista tukea kysymyksiin, VIP-taso tarjolla vain 20 nopeimmalle, joten varaa paikkasi pika pikaa!

Kurssilla on 14 päivän 100% rahat takaisin takuu. Jos et pidä jostain syystä kurssistani, palautan kurssimaksun tilillesi.

”Pari ekaa temppua opittiin saman tien. Sekä kissa että ihminen nauttivat yhteisestä ajasta temppujen parissa.”

”Mielestäni kurssi on hyvin rakennettu, osat sopivan pituisia ja selkeitä. Näiden avulla opetuksen pitäisi kyllä onnistua.”

Risteileekö mielessäsi kysymyksiä...

Miten kurssi ostetaan?

 • Klikkaa ”Kyllä, haluan mukaan kissan temppukurssille!” -painiketta, jolloin siirryt verkkokauppaan.
 • Lisää kurssi ostoskoriin, siirry kassalle ja kirjoita laskutustietosi (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.)
 • Lue ja hyväksy sivuston tilaus- ja sopimusehdot.
 • Valitse maksutapa (verkkopankki, korttimaksu, lompakkopalvelu tai luottolasku) ja paina ”Lähetä tilaus” -painiketta.
 • Saat sähköpostiisi linkin kurssialustalle ja salasanan.
 • Saat kaiken kurssimateriaalin kerralla ja voit opiskella omaan tahtiisi.

Viekö Kissan temppukoulu paljon aikaa?

Kurssivideot ovat lyhyitä. Opiskele temput yksi kerrallaan omaan tahtiisi, sillä kurssi on käytössäsi niin pitkään kuin tarvitset. Kissalla on hyvä olla koulutustuokioita usein, mutta vain vähän aikaa kerrallaan.

Tarvitsenko jotain välineitä kurssilla?

Tarvitset kurssilla naksuttimen (toki voit käyttää naksuttimena myös vaikkapa kuulakärkikynää tai omaa ääntäsi) ja halutessasi kosketuskepin (voit käyttää myös omaa sormea tai kynää sen sijaan). Suurin osa tempuista onnistuu näillä välineillä, mutta lisäksi yhdessä tempussa tarvitset soittokelloa, yhdessä rengasta (esim. pieni hulahulavanne) ja vaakaa.

Onko minusta kissankouluttajaksi?

Et tarvitse mitään ennakko-osaamista kissan kouluttamisesta. Kurssi on suunniteltu aloitteleville temppuilun harrastajille. Plussaa on toki avoin mieli ja pitkä pinna.

Oppiikohan kissani temppuja?

Temppuilu sopii kaikille kissoille iästä ja rodusta riippumatta. Kissa oppii, kun sillä on tarpeeksi motivaatiota.

Miten nopeasti kissa oppii?

Säännöllisellä harjoittelulla näet tuloksia jo muutamassa päivässä. Kaikkien temppujen oppimiseen menee aloittelijalla muutama viikko.

Mitä kurssiin kuuluu?

Kurssi on itsenäisesti ja omaan tahtiin opiskeltava tehopaketti siitä, miten opetat kissallesi temppuja. Ensimmäisessä osiossa saat tietää, miten kissaa koulutetaan ja harjoitellaan naksuttimen sekä kosketuskepin käyttöä.

Toisessa osiossa opit kouluttamaan kissallesi kaksi hyödyllistä temppua ja 10 hauskaa temppua, kuten tassun antaminen, kierähtäminen, renkaan läpi hyppääminen ja kellon soittaminen.

Mitä jos en pidäkään kurssista?

Jos et pidä jostain syystä kurssista, sinulla on 14 päivän täysi rahat takaisin takuu. Kuulisin toki mielelläni, miten kurssia voisi kehittää, jotta se palvelisi sinua parhaiten.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan kurssille!

Jos mieleesi tulee mitä tahansa kysyttävää kurssiin liittyen, lähetä rohkeasti sähköpostia osoitteeseen info@activecat.fi

Innostavin terveisin, Kirsi