fbpx

Haluaisitko aktivoida kissaasi hauskasti?

Kissojen temppuilu sopii kaiken ikäisille ja rotuisille kissoille. Tule mukaan

Kissan temppukoulu-verkkokurssille!

Kissan temppukoulutuksen hyödyt:

  • Kissa saa tarvitsemaansa aivotyöskentelyä
  • Kehittää keskittymis- ja ongelmanratkaisukykyä
  • Kissan itseluottamus vahvistuu
  • Vähentää häiriökäyttäytymistä
  • Kissan ja omistajan vuorovaikutus syvenee

🐱Kurssi on suunnattu aloitteleville kissatemppuilun harrastajille. Et siis tarvitse mitään ennakko-osaamista kissan kouluttamisesta.

Kurssilla opit:

  • Käyttämään naksutinta ja kosketuskeppiä kissan kouluttamisessa
  • Opettamaan kissallesi 10 hauskaa temppua ja kaksi hyötytemppua

🐱 Saat kaiken kurssimateriaalin kerralla ja voit edetä verkkokurssilla omaan tahtiisi

🐱 Kurssi on käytössäsi niin pitkään kuin haluat

🐱Kurssi sisältää 19 videota ja lisäksi tekstimateriaalia

kissan temppukoulu
Kirsi-ja-Nelli

Hei, olen Kirsi ja innostunut kouluttamaan kissoja!

On myytti, että kissaa ei voi kouluttaa. Kissat toki eroavat koirista siinä, että koirat haluavat miellyttää omistajaansa, mutta kissat vain itseään. Kissoja on kuitenkin mahdollista kouluttaa, kun tietää mikä niitä motivoi. Haluan blogikirjoitusteni ja kurssieni avulla tarjota kissanomistajille vinkkejä kissojen kouluttamiseen ja aktivointiin  sekä jakaa kissojen hyvinvointiin liittyvää tietoa.

Harrastin aktiivisesti 15 vuotta koiramme Leevin kouluttamista. Opetin Leeville paljon erilaisia temppuja, harrastimme tokoa, rally-tokoa, agilitya, hakua, jälkeä,  koiratanssia ja noseworkkia. Rally-tokossa voitimme voittajaluokan suomenmestaruuden vuonna 2013.

Vuosien koiran koulutuksen jälkeen tuntui luonnolliselta kokeilla samoja koulutusmetodeja kissaan, joten kaivoin laatikon perukoilta esille sekä pölyttyneen naksuttimen että kosketuskepin ja aloin kouluttamaan Nelliä. Nelli oppi mm. istumaan, antamaan tassua, seisomaan takatassuillaan, soittamaan kelloa ja suorittamaan agilityesteitä. Nelli nautti selvästi temppujen tekemisestä ja oli innokas oppimaan uutta.

Pari vuotta myöhemmin meille muutti maatiaiskissa Viiru ja toinen bengali, Sissi. Sissi on sijoituskissa, kuten Nellikin oli. Myös Viiru ja Sissi ovat innostuneita kouluttamisesta ja kirmaavat juosten paikalle, kun naksuttimen ottaa esille.

Kissoja kouluttaessa ja niiden kanssa touhutessa oppii tuntemaan hyvin kissojen erilaiset luonteenpiirteet ja suhde kissoihin on selvästi syventynyt. Kissa on viisas eläin, joka kaipaa lajinmukaista tekemistä ja koen, että erityisesti sisäkissoille meillä on sitä velvollisuus järjestää.

 

Kysymyksiä?

Viekö kurssi paljon aikaa?

Kurssivideot ovat lyhyitä. Opiskele temppu kerrallaan omaan tahtiisi, sillä kurssi on käytössäsi niin pitkään kuin tarvitset. Kissalla on hyvä olla koulutustuokioita usein, mutta vain vähän aikaa kerrallaan.

Tarvitsenko jotain välineitä kurssilla?

Tarvitset kurssilla naksuttimen (toki voit käyttää myös vaikkapa kuulakärkikynää tai omaa ääntäsi naksautukseen) ja halutessasi kosketuskepin (voit käyttää myös omaa sormea tai kynää sen sijaan). Suurin osa tempuista onnistuu näillä välineillä, mutta lisäksi yhdessä tempussa tarvitset soittokelloa, yhdessä rengasta (esim.pieni hulahulavanne) ja vaakaa.

Miten verkkokurssi toimii?

Maksettuasi kurssin saat sähköpostilla tilausvahvistuksen ja salasanan kurssialustalle. Voit opiskella kurssilla itsenäisesti ja omaan tahtiisi.

Oppiikohan kissani temppuja?

Kissojen temppukoulutus sopii kaikille kissoille iästä ja rodusta riippumatta. Kissa oppii, kun sillä on tarpeeksi motivaatioita tehdä asioita.

Miten nopeasti kissa oppii?

Säännöllisellä harjoittelulla näet tuloksia jo muutamassa päivässä. Jotkut temput kissa voi oppia hetkessä ja toisiin voi mennä aikaa useita päiviä.

HUOM! Temppukoulu on nyt testissä pilottiasiakkailla ja tulee myyntiin myöhemmin. Jos haluat liittyä jonotuslistalle, laita sähköpostia info@activecat.fi