fbpx

Tiesitkö, että kissan kouluttaminen vahvistaa kissan ja omistajan välistä suhdetta? Se on yhteistä kivaa tekemistä, josta kissa nauttii 😻 Kouluttaminen tarjoaa kissalle aivotyöskentelyä ja ongelmanratkaisutehtäviä sekä tukee kissan hallinnan tunnetta. Kissa voi omilla valinnoillaan vaikuttaa ympäristöönsä.

Tule mukaan ilmaiselle kissan koulutuksen minikurssille! 🐈

” Kokemukseni kissan koulutuskurssista oli todella positiivinen. Videot oli selkeitä ja todella iso plussa oli se, että kaikki koulutuksen vaiheet oli esitetty oikeasti kissan kanssa niin, että näki kuinka monta eri vaihetta lopputulos vaatiikaan. Selkeä ja hyvä kurssi kokonaisuudessaan 😊   ”                 

– Elisa Kolhonen-

Kurssilla opit:

✅ Käyttämään naksutinta ja kosketuskeppiä kissankoulutuksessa

✅ Opettamaan kissallesi pienen tempun

✅ Tuntemaan kissasi paremmin ja viettämään hauskaa yhteistä aikaa kissasi kanssa

 

Kissasi oppii:

✅ Yhdistämään naksautuksen ja palkan toisiinsa

✅ Ongelmanratkaisua ja tarjoamaan toivottua käytöstä naksautuksen ja palkan toivossa

✅ Pienen tempun

✅Että seurassasi on hauska olla

🐾 Kurssi on tarkoitettu kaikille kissanomistajille, jotka ovat kiinnostuneita kouluttamaan kissaansa. Et tarvitse aiempaa kokemusta kouluttamisesta, vaan aloitamme ihan alkeista.

🐾 Kurssi kestää viisi päivää. Saat jokaisena päivänä sähköpostiisi kurssikirjeen, jossa on ohjeet ja videolinkki harjoitusten tekemiseen. Voit käydä kurssin täysin omaan tahtiisi.

🐾 Kurssilla käytetään naksutinta, jonka voit hankkia TÄSTÄ. Naksuttimia myydään myös lemmikkieläintarvikekaupoissa. Kurssilla käytetään myös kosketuskeppiä, jonka voit hankkia TÄSTÄ. Sen voi tehdä myös itse tai käyttää vaikkapa sormea tai kynää kosketuskeppinä. Jos ostat kosketuskepin, suosittelen mallia, jossa on samassa kiinteä naksutin.

Kurssilaisten palautteita...

”Oli hieno kokemus tehdä tämä ja oli mukava nähdä kuinka tyytyväiseksi kissan voi saada. Suosittelen lämpimästi kaikille!”

”Selkeät videot, jossa näytettiin mallia eli konkreettisuus. Apua oli myös siitä, että temput olivat mallikissalle uusia. Näin toimintaa oli helppo verrata oman kissan toimintaan.”

”Todella lempeät ja havainnolliset videot. Tykkäsin todella paljon.”

”Temput näytettiin selkeästi ja toistettiin tarpeeksi monesti. Niiden avulla onnistuin opettamaan omiakin kissojani ja kissat oppivat tempun.”

Kissan temppukurssi