fbpx

Kissanomistaja, kaipaako kissasi hauskaa ja helppoa aktivointia?

Haluatko syventää suhdetta kissaystävääsi yhteisellä harrastuksella?

Nyt se on mahdollista – nimittäin saanko esitellä:

Uusi kissa-agilityn alkeet - opeta kissallesi agilitya hauskasti ja helposti

Ensimmäinen suomenkielinen verkkokurssi kissa-agilitystä! Tällä verkkokurssilla opit kouluttamaan kissaasi innostavalla ja käytännönläheisellä tavalla – ja oman kissasi ehdoilla. Jo parin viikon kuluttua voit kirmata kissaystäväsi kanssa agilitya olohuoneessasi tai vaikka takapihallasi. Aloita yhteinen hauska harrastus jo tänään ja näe nopeasti muutoksia parhaan ystäväsi virkeydessä.

“Olemme kissani Silvan kanssa opetelleet rauhalliseen tahtiin temppujen alkeita kissa-agilityverkkokurssin myötä. Kurssi on ollut näin aloittelijalle erinomaisen selkeä ja informatiivinen ja sopiviin osiin palasteltu. Olen oppinut ohjaamaan kissaa (tai ainakin ohjaamisen alkeita) ja Silvakin tuntuu nauttivan, mikä on tietysti tärkeintä.” -Annika Nuotiomäki-

“Videot olivat selkeitä ja sopivan mittaisia. Koin ohjeillasi olevan suurta uutuusarvoa, sillä en ole löytänyt vastaavia videoita kenenkään muun tekemänä. On siis mahtavaa, että pikkurahalla pääsee käsiksi tällaiseen materiaaliin, jota voi tehdä omaan tahtiin niin pitkään kuin haluaa. Extraplussaa rakennusohjeista!” -Minna-

Kuulostaako jokin näistä sinullekin tutulta...

 • “Kissani pyörii jaloissani ja hakee jatkuvasti huomiota rasittavuuteen saakka.”
 • “Kissallani on ylipainoa, jota pitäisi saada sulatettua pois.”
 • “Kissani ei tee juuri muuta kuin nukkuu. Sen ainoa liikunta on käynti ruokakupilla ja takaisin.”
 • ”Kissani on niin energinen, että mikään aktivointileluvalikoimakaan ei tyydytä sen tekemisen tarvetta?”
 • ”Kissani repii tapetteja, huiskii tavaroita pöydiltä ja keksii jatkuvasti jotakin jäynää purkaakseen energiaansa.”
 • ”Kissani pesee itseään jatkuvasti, maukuu hermostuneesti tai pissailee vääriin paikkoihin” (kyllä, jos kyse ei ole terveysongelmasta, nämä kaikki voivat olla merkkejä turhautumisesta)
 • ”Minulla ja kissallani ei ole oikein minkäänlaista suhdetta. Kissani ei ole kovin kiinnostunut minusta.”

Sisäkissan aktivointi saattaa tuntua joskus vaikealta. Kissan aktivoimisen ei kuitenkaan tarvitse olla hankalaa tai kallista. Kissat ovat erittäin taitavia kiipeilemään ja hyppimään – luonnollisessa ympäristössään ne liikkuvat paljon ja tekevät jatkuvasti töitä ruokansa eteen. Kissat kaipaavat elämäänsa haasteita, joita me kissanomistajina voimme niille tarjota.

Kissa-agility on loistava tapa antaa kissalle liikuntaa, aivojumppaa ja mahdollisuuksia toteuttaa saalistusviettiään. Agility on leikkimielistä ja piristävää puuhaa, josta te molemmat voitte nauttia. Koska kissat mielellään kiipeilevät ja hyppivät,  agilityesteiden opettaminen on niille suhteellisen helppoa. Säännöllinen aktivointi pitää kissasi virkeänä ja leikkisänä. Se saa myös kissasi katsomaan sinua uusin, kiinnostavin silmin!

Kirsi-ja-Nelli

Hei, olen Kirsi ja innostunut kouluttamaan kissoja!

 

On myytti, että kissaa ei voi kouluttaa. Kissat toki eroavat koirista siinä, että koirat haluavat miellyttää omistajaansa, mutta kissat vain itseään. Kissoja on kuitenkin mahdollista kouluttaa, kun tietää mikä niitä motivoi. Haluan blogikirjoitusteni ja kurssieni avulla tarjota kissanomistajille vinkkejä kissojen kouluttamiseen ja aktivointiin  sekä jakaa kissojen hyvinvointiin liittyvää tietoa.

Harrastin aktiivisesti 15 vuotta koiramme Leevin kouluttamista. Opetin Leeville paljon erilaisia temppuja, harrastimme tokoa, rally-tokoa, agilitya, hakua, jälkeä,  koiratanssia ja noseworkkia. Rally-tokossa voitimme voittajaluokan suomenmestaruuden vuonna 2013.

Vuosien koiran koulutuksen jälkeen tuntui luonnolliselta kokeilla samoja koulutusmetodeja kissaan, joten kaivoin laatikon perukoilta esille sekä pölyttyneen naksuttimen että kosketuskepin ja aloin kouluttamaan Nelliä. Nelli oppi mm. istumaan, antamaan tassua, seisomaan takatassuillaan, soittamaan kelloa ja suorittamaan agilityesteitä. Nelli nautti selvästi temppujen tekemisestä ja oli innokas oppimaan uutta.

Pari vuotta myöhemmin meille muutti maatiaiskissa Viiru ja toinen bengali, Sissi. Myös Viiru ja Sissi ovat innostuneita kouluttamisesta ja kirmaavat juosten paikalle, kun naksuttimen ottaa esille.

Kissoja kouluttaessa ja niiden kanssa touhutessa oppii tuntemaan hyvin kissojen erilaiset luonteenpiirteet ja suhde kissoihin on selvästi syventynyt. Kissa on viisas eläin, joka kaipaa lajinmukaista tekemistä ja koen, että erityisesti sisäkissoille meillä on sitä velvollisuus järjestää.

Mitä hyötyä kissa-agilitystä on - teille molemmille?

 • Kissa-agilityssa kissasi saa liikuntaa, aivojumppaa ja toteuttaa luontaista saalistusviettiään. 
 • Kouluttamalla kissaasi opit tuntemaan kissasi paremmin ja suhteenne syvenee. Kissa alkaa odottaa innolla yhteisiä koulutustuokioitanne ja todella arvostaa kahdenkeskistä aikaanne.
 • Aktivoimalla säännöllisesti kissaasi, se pysyy virkeänä, leikkisänä ja hyvinvoivana.

Kouluta ketterä katti - ja pidä hauskaa kissasi kanssa

Kissa-agilityn alkeet – opeta agilitya kissallesi hauskasti ja helposti -verkkokurssilla…

 • Saat katsottavaksi 19 lyhyttä ja selkeää videota sekä kirjalliset ohjeet, joiden avulla opit opettamaan askel askeleelta 8 yleisintä agilityestettä kissallesi omassa kodissasi, kissalle turvallisessa ympäristössä. Videoissa esiintyvät kissat ovat harrastuksen aloittelijoita.
 • Esteiden opetus on palasteltu pieniin osiin, jotta kissasi kokisi paljon onnistumisia. Toiset kissat ovat ujompia kuin toiset. Koulutuksessa edetään aina kissan luonteen mukaan ja kissan ehdoilla.
 • Aloitat esteiden opettamisen helpoista esteistä ja vähitellen siirryt haastavampiin esteisiin. Toki esteiden opettelujärjestystä voit halutessasi vaihtaa, jos se tuntuu kissallesi sopivammalta.
 • Saat tietoa, mitä kissa-agilitykisoissa tapahtuu ja kuinka kisoihin kannattaa valmistautua (jotta voitte myös menestyä kisoissa, jos sinne saakka innostutte harrastamaan!)
 • Saat ideoita, kuinka voit hyödyntää tavallisia kodin käyttötavaroita  esteradan rakentamisessa (jotta voit aloittaa heti eikä sinun tarvitse ensin ostaa kalliita esteitä) 
 • Saat kaiken kurssimateriaalin kerralla ja voit edetä verkkokurssilla omaan tahtiisi. Kurssi on käytössäsi niin pitkään kuin haluat.

 Bonuksena saat yksityiskohtaiset rakennusohjeet, joiden avulla opit itse nikkaroimaan esteitä.

”Erityisen paljon pidin rauhallisesta ja selkeästä esiintymisestäsi. Ja kissat oli tietty ihan huippuja. Oli kiva nähdä treenit niin, että kissa oli videolla aloittelija. Vaikkakin melko etevä katti olikin, mutta on kannustavaa nähdä, että ei ne esteet aina ylity kertaloikalla. Tykkäsin tai tykättiin kissan kanssa ihan koko kurssista. Ja loppujakson vinkit, miten rakentaa esterataa hyödyntäen joka kodista löytyviä esineitä oli ehkä positiivisin ylläri. Rohkaisee aloittelijaa kokeilemaan kissan kanssa agilitya matalla kynnyksellä ilman että ensin tarvii ostaa tai rakentaa esteitä ennen kuin näkee innostuuko kissa ja onko minusta kouluttajaksi.” -Minna ja Vihtori-

Kissa-agility

Tämä on sinulle jos...

 • sinulla on kissa (rodulla ja iällä ei väliä)
 • olet ajatellut, että olisi kiva opetella kissan kanssa jotain (mutta et oikein tiedä vielä mitä)
 • haluat välttää raadellut tapetit ja muut kolttoset, joihin tylsistynyt kissa saattaa tekemisen puutteessa energiansa käyttää (koska kissa ei ole tahallaan ilkeä – sekin kaipaa tekemistä!)
 • olet miettinyt, miten kissa motivoidaan tekemään asioita (kyllä, kissaa voidaan kouluttaa ihan niin kuin koiraakin)
 • jos kissallesi on kertynyt hieman ylimääräistä vyötärölle ja haluat aktivoida kissasi liikkeelle hauskasti ja helposti (koska tosiasia on, että luonnossa kissa liikkuu koko ajan – sisällä sohvannurkkaan on helppo unohtua)
 • kissasi vaikuttaa turhautuneelta, masentuneelta tai passiiviselta ja haluat sytyttää kissasi silmät ilosta ja innosta (koska mitäpä emme tekisi parhaiden ystäviemme hyvinvoinnin eteen)
 • haluat oppia tuntemaan kissasi paremmin (koulutustuokioissa kissasi luonteenpiirteet pääsevät esille)

Ohjelman käytyäsi tiedät, kuinka...

 • hyödynnät naksutinta ja kosketuskeppiä kissasi kouluttamisessa (koska ne ovat hitsin näppäriä apuvälineitä)
 • opetat kissallesi agilityesteitä ja osaat yhdistää niitä sopivan haastaviksi radoiksi (jossa vain mielikuvitus on rajana)
 • valmistaudutte agilitykisoihin (jotta voitte myös menestyä kisoissa, jos sinne saakka mielitte!)
 • rakennat itse esteet (jotta sinun ei tarvitse käyttää satoja euroja yhteisen harrastuksen aloittamiseen)

Kissa-agilityn alkeet - opeta agilitya kissallesi hauskasti ja helposti -verkkokurssi nyt tarjoushintaan

34,90€

(ovh. 49,90€)

Kurssilla on 14 päivän 100% rahat takaisin takuu. Jos et pidä jostain syystä kurssistani, palautan kurssimaksun tilillesi.

”Hyvä, että kissoille on viimein koulutusta tarjolla. Kurssissa on huomioitu hyvin kissan ominaispiirteet ja asiat on selitetty selkeästi. ”    -Erkku Jussinheimo, eläinkouluttaja-

”Oli ihana huomata, että kissa kehittyi taidoissaan huomattavasti.”

“Mielestäni agilitykurssi on aivan mielettömän hyvä. Ohjeet ovat erittäin selkeät ja yksinkertaiset ja kuvat havainnollisia.”               -Tuija, Hani ja Carlo-

Risteileekö mielessäsi kysymyksiä…

Viekö kurssi paljon aikaa?

Kurssivideot ovat lyhyitä. Opiskele este kerrallaan omaan tahtiisi, sillä kurssi on käytössäsi niin pitkään kuin tarvitset. Kissalla on hyvä olla koulutustuokioita usein, mutta vain vähän aikaa kerrallaan.

Pitääkö esteet ostaa?

Kurssilla saat vinkkejä, kuinka voit tehdä ensiesteitä kotoa löytyvistä tavaroista. Saat myös teko-ohjeet esteiden rakentamiseen sekä vinkin, josta voit tilata valmiita esteitä.

Onko minusta kissan kouluttajaksi?

Et tarvitse mitään ennakko-osaamista kissan kouluttamisesta. Kurssi on suunniteltu aloitteleville kissa-agilityn harrastajille. Plussaa on toki avoin mieli ja pitkä pinna.

Oppiikohan kissani agilitya?

Agility sopii kaikille kissoille iästä ja rodusta riippumatta. Kissa oppii, kun sillä on tarpeeksi motivaatiota.

Miten nopeasti kissa oppii?

Säännöllisellä harjoittelulla näet tuloksia jo muutamassa päivässä. Kaikkien agilityesteiden oppimiseen menee aloittelijalla muutama viikko.

Mitä kurssiin kuuluu?

Kurssi on itsenäisesti ja omaan tahtiin opiskeltava tehopaketti siitä, miten opetat kissallesi agilitya. Ensimmäisessä osiossa saat tietää, miten kissaa koulutetaan ja harjoitellaan naksuttimen sekä kosketuskepin käyttöä.

Toisessa osiossa tutustutaan agilityesteisiin, niiden suorittamiseen ja kissa-agilitykilpailuihin. Agilityesiteitä ovat putki, tikas-, hyppy-, läpimeno-, alitus-, yliali-, pujottelu-  ja A-este.

Kolmannessa osiossa saat yksityiskohtaiset ohjeet kissa-agilityesteiden rakentamiseen.

Mitä jos en pidäkään kurssista?

Jos et pidä jostain syystä kurssista, sinulla on 14 päivän täysi rahat takaisin takuu. Kuulisin toki mielelläni, miten kurssia voisi kehittää, jotta se palvelisi sinua parhaiten.

Miten kurssi ostetaan?

 • Klikkaa ”Kyllä, haluan aloittaa kissa-agilityharrastuksen!” -painiketta, jolloin siirryt verkkokauppaan.
 • Lisää kurssi ostoskoriin, siirry kassalle ja kirjoita laskutustietosi (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.)
 • Lue ja hyväksy sivuston tilaus- ja sopimusehdot.
 • Valitse maksutapa (verkkopankki, korttimaksu, lompakkopalvelu tai luottolasku ja paina ”Lähetä tilaus” -painiketta.
 • Saat sähköpostiisi linkin kurssialustalle ja salasanan.
 • Saat kaiken kurssimateriaalin kerralla ja voit opiskella omaan tahtiisi.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan kurssille!

Jos mieleesi tulee mitä tahansa kysyttävää kurssiin liittyen, lähetä rohkeasti sähköpostia osoitteeseen info@activecat.fi

Innostavin terveisin, Kirsi